ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Τα σχέδια του WWE για τους Doc Gallows και Karl Anderson


Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οι παλαιστές του NJPW AJ Styles, Shinsuke Nakamura, Doc Gallows και Karl Anderson, φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με το WWE και όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές η ανακοίνωση του ''deal'' είναι θέμα χρόνου. 


Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το πλάνο των ιθυνόντων του κορυφαίου promotion θέλει τους Doc Gallows και Karl Anderson να ενσωματώνονται στο έμψυχο δυναμικό του NXT τον προσεχή Μάρτιο, εφόσον πρώτα περάσουν με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά τον πρώην πρωταθλητή του TNA, AJ Styles, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο o 38χρονος Αμερικανός θα πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του στο επερχόμενο Royal Rumble, αλλά οι άνθρωποι της εταιρίας άλλαξαν την απόφαση τους, καθώς θεωρούν ότι έχει χαθεί το στοιχείο της έκπληξης, αφού το θέμα της μεταγραφής του Styles στο promotion του Connecticut πήρε μεγάλη έκταση. Ωστόσο, κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Item Reviewed: Τα σχέδια του WWE για τους Doc Gallows και Karl Anderson Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top