ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Στο WWE Hall of Fame και ο Goldberg;

Όπως είναι γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, ο Sting θα γίνει μέλος του WWE Hall of Fame λίγο πριν την Wrestlemania 32.


Ωστόσο, είναι πολλοί εκείνοι που θεωρούν ότι ένας ακόμη πρώην WCW Superstar, με σημαντική παρουσία και στο WWE αξίζει να εισαχθεί στο Hall of Fame της μεγάλης εταιρίας. Ο λόγος φυσικά για τον Bill Goldberg.
Στα τέλη της δεκαετίας του '90 οι Rock και Steve Austin μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των fans στο WWE, με αντίπαλο δέος στο WCW τον Goldberg, ο οποίος προχωρούσε σε ένα από τα πλέον ιστορικά ρεκόρ στον χώρο της επαγγελματικής πάλης σημειώνοντας 173 διαδοχικές νίκες κατακτώντας το World Heavywheight Championship κόντρα στον Hulk Hogan.

Το 2003, δύο χρόνια μετά το τέλος του WCW, ο Goldberg ήρθε στο WWE, κατέκτησε και εκεί τον μεγάλο τίτλο νικώντας τον Triple H, όμως για πολλούς η θητεία του ήταν μάλλον απογοητευτική.

Κανείς δεν έχει ξεχάσει τις αποδοκιμασίες του κοινού στον τελευταίο του αγώνα με τον Brock Lesnar, ο οποίος επίσης αποχαιρέτησε την εταιρία εκείνο το βράδυ για να επιστρέψει οκτώ χρόνια αργότερα. 

Είναι σίγουρο λοιπόν ότι ο Goldberg αξίζει να εισέλθει στο Hall of Fame για δύο λόγους. Αρχικά, επειδή ήταν τεράστια φυσιογνωμία την εποχή της Attitude Era και δεύτερον επειδή οφείλει να «εξιλεωθεί» για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο αποχώρησε το 2004.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Στο WWE Hall of Fame και ο Goldberg; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top