ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Πιθανά ονόματα για το φετινό WWE Hall of Fame

Σύμφωνα με πληροφορίες του WhatCulture, έχουν διαρρεύσει αρκετά ονόματα για το φετινό WWE Hall of Fame.


Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί είναι ο πρώην WWE Champion και νυν σχολιαστής, JBL. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο «συνέταιρος» του, Ron Simmons, έγινε μέλος του Hall of Fame το 2012.

Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι εκείνα των Freebirds, του Charles Wright, τον οποίο είδαμε στο WWE στο ρόλο του Godfather, του Kama και του Papa Shango. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να δούμε και την πρώην WWE Women's Champion, Jacqueline, η οποία είχε σημαντική πορεία και σε WCW και TNA.

Στη κατηγορία των celebrities, πολύ πιθανή είναι η επιλογή του Regis Philbin, ενώ βέβαια υπενθυμίζουμε ότι σημαντικότερο μέλος του φετινού WWE Hall of Fame είναι ο θρυλικός Sting.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πιθανά ονόματα για το φετινό WWE Hall of Fame Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top