ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Δεν έχει θέση στο WWE η Lana;

Τελευταία φορά που είδαμε την Lana σε τηλεοπτικό show του WWE ήταν σε segment του MizTV σε Monday Night RAW του Νοέμβρη. Κατά τη διάρκεια εκείνου του segment η Lana ήταν στο πλευρό του Rusev και ενημέρωσε το κοινό για τον αρραβώνα των δύο.Φημολογείται ότι υπάρχει εκνευρισμός με την Lana στα backstage της μεγάλης εταιρίας εξαιτίας του τραυματισμού της στον καρπό, αλλά κυρίως λόγω της υπερβολικής προσοχής που εκείνη τράβηξε μέσω των social media. Ωστόσο, η Lana εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό του Rusev στα ταξίδια του με το WWE, ενώ τον συνοδεύει στο ρινγκ στα live events που συμμετέχει εκείνος.


Η στάση του WWE απέναντι της δεν βγάζει κάποιο νόημα, καθώς η Lana είναι αγαπητή στο κοινό (σίγουρα περισσότερο από τον Rusev) και δεν χρησιμοποιείται όπως θα 'πρεπε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος του Director of Operations εξακολουθεί να είναι ανοιχτός και η Lana σίγουρα θα μπορούσε να πάρει την θέση που είχε ο Kane ως "τσιράκι" της Authority.


Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει το WWE μαζί της είναι να συνοδεύει την League of Nations και να μοιράζεται τον χρόνο των promos της ομάδας με τον King Barrett.

Item Reviewed: Δεν έχει θέση στο WWE η Lana; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top