ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Ενοχλημένοι οι άνθρωποι του WWE με το segment του Rock

Η επιστροφή του Rock στο τελευταίο Monday Night RAW ήταν ένα από τα highlights του τελευταίου «κόκκινου» show και σίγουρα το WWE Universe ενθουσιάστηκε με το segment του "The Great One".


Ωστόσο, απ'ότι φαίνεται οι ιθύνοντες του WWE δεν έμειναν καθόλου ευχαριστήμενοι από ένα συγκεκριμένο περιστατικό κατά τη διάρκεια του promo του The Rock. Σκοπός του segment του The Rock ήταν να διασκεδάσει το WWE Universe και να έχει το προγραμματισμένο promo του με τους New Day.  

Ο θρυλικός WWE Superstar βγήκε εκτός σεναρίου και αναφέρθηκε σε τέσσερις fans, οι οποίοι βρίσκονταν στην πρώτη σειρά του κοινού και ήταν ντυμένοι όπως οι Rock, Undertaker, Hulk Hogan και Randy Savage. 

Το σημείο αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο να συμβεί και μάλιστα οι άνθρωποι του WWE ενοχλήθηκαν σε τέτοιο βαθμό, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα Bray Wyatt-Kane απομάκρυναν τους τέσσερις fans με τη βοήθεια των security. 

Γενικά επικρατεί η αίσθηση ότι οποισδήποτε άλλος έβγαινε εκτός σεναρίου με τον συγκεκριμένο τρόπο, θα έχανε τη δουλειά του την ίδια στιγμή. Όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στην περίπτωση του The Rock, ο οποίος θα την γλιτώσει με μία απλή επίπληξη.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ενοχλημένοι οι άνθρωποι του WWE με το segment του Rock Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top