ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Αναφορά από WWE σε Styles, Nakamura, Anderson και Gallows


Και ενώ οι φήμες οργιάζουν για συμφωνία του WWE με τους σταρ του NJPW, AJ Styles, Shinsuke Nakamura, Karl Anderson και Doc Gallos, έρχεται η ίδια η εταιρεία να βάλει φωτιά με άρθρο στο wwe.com.

Το επίσημο site του WWE δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αναφέρεται στις φήμες που αφορούν την υπογραφή των τεσσάρων σταρ με το promotion. Δεν επιβεβαιώνει ή αρνείται την υπογραφή τους, αλλά αναφέρει πως ο Triple H αρνήθηκε τις φήμες. Στη συνέχεια παρέθεσε ένα σύντομο βιογραφικό των παλαιστών ενώ δημοσιεύτηκε στο facebook του WWE το βίντεο με έναν αγώνα του AJ Styles στο WWE παλιότερα.

Επιπλέον, ο Finn Balor ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram έξω από τα γραφεία του WWE φορώντας μπλούζα του Bullet Club με λεζάντα "Έπρεπε να βρίσκονται εδώ τώρα."

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Finn Bálor (@wwebalor) στις

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αναφορά από WWE σε Styles, Nakamura, Anderson και Gallows Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top