ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Κατηγορείται για σεξισμό το πρόγραμμα του WWE

Η σχέση του WWE με τις γυναίκες performers δεν ήταν ποτέ η καλύτερη δυνατή. Δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν όπου η μεγάλη εταιρία υπερέβη τα εσκαμμένα προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερους τηλεθεατές.


Τα τελευταία χρόνια το WWE καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να αντιστρέψει αυτή την εικόνα του, κάτι το οποίο φάνηκε με το project "Divas Revolution". Με τον τρόπο αυτό, οι ιθύνοντες του WWE ήθελαν να «καθαρίσουν» το αρνητικό ιστορικό τους και να εστιάσουν στις ικανότητες των γυναικών στο ρινγκ.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η εταιρία δεν μπορεί να κρύψει την πραγματική σεξιστική του φύση, κάτι το οποίο παρατηρήθηκε στο Royal Rumble και στο τελευταίο Monday Night RAW. Στο Royal Rumble, στον αγώνα ανάμεσα σε Charlotte και Becky Lynch, ο Ric Flair φίλησε με το... ζόρι την Lynch στην προσπάθεια του να βοηθήσει την Charlotte να κερδίσει και η συγκεκριμένη κίνηση συνάντησε πολλές αντιδράσεις. Παράλληλα, στο RAW της προηγούμενης βδομάδας, ακούσαμε αρκετά σεξουαλικά αστεία από τον Rock προς την Lana, κάτι το οποίο ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τις κατηγορίες εις βάρος του WWE για σεξισμό.

Το WWE απάντησε στις κατηγορίες με την εξής ανακοίνωση:

"Το πρόγραμμα του WWE περιλαμβάνει φανταστικούς χαρακτήρες, οι οποίοι βασίζονται σε ένα εύρος προσωπικοτήτων της τηλεόρασης και ταινιών και διηγούνται ιστορίες καλού και κακού. Επίσης, όσο εξελίσσονται τα storylines, θα συνεχίσουμε να χαρακτηρίζουμε τις γυναίκες δυναμικές performers, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Κατηγορείται για σεξισμό το πρόγραμμα του WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top