ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για τα trials του Iron Challenge

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για τη μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, με την υπογραφή του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, και ζήστε τη μοναδική αθλητική εμπειρία.
Τα Trials για το Iron Challenge θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, με στόχο την ανάδειξη νέων μαχητών και αυριανών πρωταθλητών από αθλητικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως της αγωνιστικής τους εμπειρίας και κατηγορίας.
Οι 3 πρώτοι σύλλογοι που θα διακριθούν με τις περισσότερες επιτυχίες αθλητών θα κερδίσουν σημαντικά έπαθλα για τους αθλητές τους.
Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές συμπληρώνουν τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής και την αποστέλλουν με e-email στο zambidisclub@sofine.gr ή να καλούν στο 210 92 11 011 (Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 18.00), ώστε να ενημερωθούν για περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους.
Σημείωση: Τα trials αφορούν αθλητές kick boxing (K-1, LOW KICK, KICK LIGHT) & boxing

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για τα trials του Iron Challenge Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top