ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Μειώθηκε σε 60 μέρες η ποινή του Titus O'Neil


Χθες γνωστοποιήθηκε η τιμωρία του Titus O'Neil με 90 μέρες αποβολή από το WWE εξαιτίας του περιστατικού στο φινάλε του τελευταίου Monday Night RAW. Στη συνέχεια όμως η ποινή του μειώθηκε σε 60 μέρες, η οποία βέβαια και πάλι τον αφήνει εκτός της Wrestlemania.

Η απόφαση της εταιρίας και του Vince McMahon συγκεκριμένα κρίθηκε ιδιαίτερα αυστηρή από σημαντική μερίδα του WWE Universe και πολλοί αποκάλεσαν τον ιδιοκτήτη της εταιρίας "ρατσιστή".

Το WWE μάλιστα αναγκάστηκε να απαντήσει σε άρθρο της New York Post και να τονίσει ότι η αποβολή του Titus O'Neil δεν έχει να κάνει με τη φυλή του, αλλά με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά. Ολοκλήρωσαν υπογραμμίζοντας ότι ο παλαιστής αντιλήφθηκε το μέγεθος του λάθους του. 

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Μειώθηκε σε 60 μέρες η ποινή του Titus O'Neil Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top