ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

AJ Styles εναντίον Triple H μετά την Wrestlemania;

Ο AJ Styles πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Royal Rumble και από τότε μέχρι σήμερα τον έχουμε δει να συγκρούεται με τους Chris Jericho, Curtis Axel και The Miz. Με ποιους όμως θα τον δούμε να αγωνίζεται στο μέλλον;


Με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Royal Rumble, το πιο πιθανό σενάριο φάνηκε ότι είναι κόντρα του "The Phenomenal" εναντίον του Kevin Owens. Ωστόσο, οι δυο τους δεν έχουν ξανασυναντηθεί μετά το PPV, επομένως ίσως οι ιθύνοντες του WWE έχουν άλλα σχέδια για τον AJ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE, οι fans είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ποιον θέλουν να δουν εναντίον του AJ Styles. Το WWE Universe επέλεξε μεταξύ άλλων τους Neville, Dean Ambrose και Brock Lesnar. Πρώτη επιλογή όμως ήταν ο Triple H. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Triple H θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Wrestlemania κόντρα στον νικητή του triple threat-main event ματς του Fastlane. Το πιο λογικό είναι ότι ο Triple H θα χάσει το WWE World Heavywheight Championship στις 3 Απριλίου, επομένως στη συνέχεια η νούμερο ένα επιλογή των fans μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το πρώτο μεγάλο ραντεβού μετά την Wrestlemania είναι το Summerslam, εκεί όπου ένας αγώνας ανάμεσα σε AJ Styles και Triple H θα συγκέντρωνε όλα τα βλέμματα.

Item Reviewed: AJ Styles εναντίον Triple H μετά την Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top