ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Πρόβλημα ανάμεσα σε AJ Styles και Vince McMahon;

Παρά το γεγονός ότι ο AJ Styles βρίσκεται στο WWE εδώ και πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει φήμες που τον θέλουν δυσαρεστημένο με τους ιθύνοντες της εταιρίας, αλλά και με τον ίδιο τον Vince McMahon.


Σύμφωνα με το Wrestling Observer και το Inquisitir, υπάρχει "θέμα" στα backstage με τον AJ και ανθρώπους του WWE. Ο "Phenomenal" ήρθε στην εταιρία ως ένα πολύ μεγάλο όνομα και ίσως οι προσδοκίες του να ήταν πολύ μεγαλύτερες από τα σχέδια που έχει για εκείνον το WWE.

Μέχρι στιγμής, τον έχουμε δει να μάχεται με τον Chris Jericho και τον Miz, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι του στο Fastlane και την Wrestlemania. Υπάρχει η πιθανότητα να προωθηθεί το concept AJ Styles εναντίον Chris Jericho για κάποιο PPV. ενώ ανοιχτό είναι πάντα το ενδεχόμενο να τον δούμε σε κόντρα με τον Kevin Owens, τον άνθρωπο που τον απέκλεισε από το Royal Rumble.

Αν πράγματι ισχύουν οι φήμες θα το καταλάβουμε στο άμεσο μέλλον με το booking που θα έχει ο AJ, αλλά και με την αντιμετώπιση του εκτός ρινγκ.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πρόβλημα ανάμεσα σε AJ Styles και Vince McMahon; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top