ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

AJ Styles: «Θέλω να βρεθώ στην Wrestlemania»


Συνέντευξη στον Michael Cole έδωσε ο AJ Styles μέσα στη βδομάδα και μίλησε για τη διαφορά του WWE από τα υπόλοιπα promotions, το Royal Rumble και τον Chris Jericho.


Εδώ τα highlights της συνέντευξης του "Phenomenal":

Ο Cole ρώτησε τον Styles για το αν εκείνος περίμενε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν μέλος του WWE και εκείνος απάντησε ότι είναι σουρεαλιστικό και ότι κάποιοι ακόμη δεν το πιστεύουν καθώς του πήρε πολύ καιρό μέχρι να φτάσει εδώ.

Σχετικά με το "δοκιμαστικό" που είχε στο παρελθόν στο WWE και στο γιατί τελικά επέλεξε τώρα να έρθει, ο AJ τόνισε ότι όλα είναι θέμα timing και πως τότε δεν ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Για την αντίδραση του κόσμου στο Royal Rumble ο AJ υπογράμμισε ότι ανησυχούσε για το αν θα είναι γνωστός στο WWE Universe και πως ένιωσε ένα συναίσθημα εκείνη τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Στη συνέχεια, ο Styles μίλησε για τον Chris Jericho επισημαίνοντας πως οι δυο τους έχουν πολλά κοινά, καθώς και εκείνος έκανε  μεγάλη διαδρομή μέχρι τελικά να φτάσει στο WWE.

Σε ερώτηση για τη διαφορά του WWE με τα άλλα promotions ο AJ στάθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα στα backstage και στη δουλειά που γίνεται εκεί ώστε να βγαίνει το αποτέλεσμα που βλέπει ο κόσμος στην οθόνη. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους στα παρασκήνια και είπε ότι αυτές οι βδομάδες στο WWE είναι οι καλύτερες της μέχρι τώρα καριέρας του.

Σχετικά με το ποιοι είναι οι στόχοι του για το μέλλον, ο "Phenomenal" αναφέρθηκε φυσικά στην Wrestlemania, στην οποία θέλει να βρεθεί και να έχει και αυτός τη δική του στιγμή στο μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling.

Εδώ η συνέντευξη του AJ Styles:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: AJ Styles: «Θέλω να βρεθώ στην Wrestlemania» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top