ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Συζήτηση στα backstage για διαχωρισμό ανάμεσα σε RAW και Smackdown


Η επιστροφή του Shane McMahon στο WWE επανέφερε για τα καλά το ζήτημα του διαχωρισμού στην εταιρία ανάμεσα σε RAW και Smackdown.


Για μεγάλο χρονικό διάστημα γίνονται συζητήσεις κυρίως μεταξύ των fans, μερίδα των οποίων υποστηρίζει ότι ο διαχωρισμός των δύο μεγάλων προγραμμάτων θα επωφελούσε σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο την εταιρία, αλλά και το ίδιο το προϊόν του pro wrestling.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το θέμα απασχολεί πλέον και τους ιθύνοντες του WWE, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, όπως αποκάλυψε χθες (28/2) το PWInsider. Δεν έχει υπάρξει ακόμη πληροφόρηση σχετικά με λεπτομέρειες, όπως ποια θα είναι η θέση του NXT σε όλο αυτό, ενώ δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιος νέος όρος στην αναμέτρηση των Shane και Undertaker στην Wrestlemania που θα μπορούσε να οδηγήσει στον διαχωρισμό RAW και Smackdown.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Συζήτηση στα backstage για διαχωρισμό ανάμεσα σε RAW και Smackdown Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top