ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Έκανε blading ο Roman Reigns;


Στο πρόσφατο επεισόδιο του RAW που πραγματοποιήθηκε στο Detroit, είδαμε τον Triple H να εξαπολύει μια λυσσαλέα επίθεση με αποδέκτη τον Roman Reigns. 

Η επίθεση του ''Hunter'' είχε ως αποτέλεσμα την ακατάσχετη αιμορραγία του Reigns, ο οποίος έγινε βορά στις ορέξεις του WWE World Heavyweight πρωταθλητή, αφού έδειξε ανήμπορος να αντιδράσει αποτελεσματικά και να αμυνθεί.

Η αιμορραγία του Reigns προκάλεσε πολλές συζητήσεις και σχόλια, καθώς η εμφάνιση αίματος σπανίζει τα τελευταία χρόνια στα shows του WWE, λόγω της πολιτικής που έχει επιλέξει να ακολουθεί το promotion του Connecticut. Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι αναρωτήθηκαν αν ο Reigns έκανε όντως blading.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο ''Powerhouse'' φέρεται να έκανε χρήση κάποιας κάψουλας, την οποία του έδωσε ο Byron Saxton που βρισκόταν εκείνη την ώρα κοντά. Πολλοί έκαναν λόγο για blading, ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Saxton να ''περνάει'' στον Reigns την κάψουλα.

Δείτε το παρακάτω:Item Reviewed: Έκανε blading ο Roman Reigns; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top