ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Τα εναλλακτικά σχέδια για τον Braun Strowman στην Wrestlemania

Παρά το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν δεδομένη την αναμέτρηση ανάμεσα σε Undertaker και Braun Strowman για την Wrestlemania 32, ο Bryan Alvarez εξακολουθεί να τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί σίγουρο.


Πράγματι, ο Vince McMahon έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον Strowman και θέλει να του δώσει μία ευκαιρία για push με αγώνα εναντίον του Undertaker στο μεγαλύτερο event της χρονιάς. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο "Deadman" θα αρνηθεί αυτή την πρόταση.

Εναλλακτικές λύσεις αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι εξής: Αρχικά, υπάρχει η σκέψη να συμμετέχει ο Strowman στο Andre the Giant Memorial Battle Royal. Η δεύτερη επίσης πιθανή λύση είναι να έχουμε ένα multi-person tag team ματς, στο οποίο στη μία πλευρά θα έχουμε τους Luke Harper, Erick Rowan και Braun Strowman και στην άλλη τους Big Show, Kane και Undertaker ή κάποιον άλλο παρόμοιο συνδυασμό ατόμων.

Item Reviewed: Τα εναλλακτικά σχέδια για τον Braun Strowman στην Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top