ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Πετυχημένο το χειρουργείο για τον Bret Hart

Στην αρχή του μήνα, ο Bret "Hitman" Hart ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη και το WWE Universe στάθηκε στο πλευρό του Καναδού θρυλικού παλαιστή.


Την Πέμπτη, ο Smith Hart μέσω facebook ενημέρωσε ότι ο Bret υποβλήθηκε σε χειρουργείο και ενημέρωσε για την κατάσταση του:

"Ο Bret είναι πια εκτός χειρουργείου στην προσπάθεια αφαίρεσης καρκίνου στον προστάτη. Μίλησα με τον γιατρό του και μου είπε ότι ο Bret θα μείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες 5-7 μέρες. Ελπίζω να μάθω σύντομα από την υπέροχη γυναίκα του Bret, Stephanie, λεπτομέρειες της κατάστασης του".

Αμέσως μετά στο Instagram, ο ίδιος ο Bret Hart προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το χειρουργείο τελείωσε και ξεκινά ο μεγάλος δρόμος της ανάρρωσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr. Hyndman, το προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική τους δουλειά. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω την οικογένεια, τους φίλους και τους fans για την αγάπη και την στήριξη τους. Τα πράγματα πάνε καλά και λογικά θα είμαι σπίτι τις επόμενες μέρες".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πετυχημένο το χειρουργείο για τον Bret Hart Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top