ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Ποια ήταν τα σχέδια του Bryan πριν ανακοινώσει την απόσυρση του;


Όπως είχαμε αναφέρει τις προάλλες, λίγες μέρες πριν πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του, ο Daniel Bryan ζήτησε την αποδέσμευση του από το WWE, αλλά οι ιθύνοντες του κορυφαίου promotion απέρριψαν το αίτημα του. 


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει δημοσίευμα του Wrestling Observer Newsletter, ο 34χρονος Αμερικανός επιθυμούσε να αποχωρήσει από το WWE, εφόσον οι γιατροί του κορυφαίου promotion δεν του έδιναν το ελεύθερο να επιστρέψει στη δράση, και να επιστρέψει στα ρινγκ της ανεξάρτητης σκηνής, με σκοπό να ανεβάσει τη δημοτικότητα των indy promotions, εκμεταλλευόμενος το ειδικό βάρος του ονόματος του.

Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύ πιθανόν να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, αφού πριν από αρκετό καιρό, ο Bryan είχε δηλώσει σε συνέντευξη του σε αμερικανικό μέσο, ότι θα του άρεσε ιδέα να εργαστεί ξανά για λογαριασμό κάποιου ανεξάρτητου promotion. 

Item Reviewed: Ποια ήταν τα σχέδια του Bryan πριν ανακοινώσει την απόσυρση του; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top