ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Σενάρια για επιστροφή Bryan στην ενεργό δράση

Μόλις δύο βδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Daniel Bryan, ανακοίνωσε την οριστική αποχώρηση του από την ενεργό δράση, σοκάροντας τη βιομηχανία του pro wrestling και σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους απανταχού θαυμαστές-οπαδούς του. 

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο 34χρονος Αμερικανός ενδέχεται να ανακοίνωσε την απόσυρση του από τα ρινγκ, προκειμένου να καταφέρει να αποδεσμευτεί με αυτόν τον τρόπο από το WWE και εν συνεχεία να επιστρέψει στη δράση, στελεχώνοντας κάποιο ανεξάρτητο promotion.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό, ένας γιατρός από το πανεπιστήμιο του UCLA διαβεβαίωσε τον Danielson (σ.σ πραγματικό όνομα) ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά, ωστόσο, οι γιατροί του κορυφαίου promotion επέμεναν να ''φρενάρουνν'' την επιστροφή του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Dave Meltzer πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή του Wrestling Observer Newsletter, οι προαναφερθείσες πληροφορίες είναι εντελώς αβάσιμες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

'' Αν νομίζετε ότι ο Bryan κατάφερε να κοροϊδέψει τον Vince με μια ψεύτικη απόσυρση ώστε να απεμπλακεί από το WWE, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κάνετε λάθος. Η απόσυρση του δεν επηρεάζει καθόλου το συμβόλαιο του, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ. '' τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται. 

Item Reviewed: Σενάρια για επιστροφή Bryan στην ενεργό δράση Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top