ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Cesaro: «Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Steve Austin»


Στο Gulf News TV μίλησε ο Cesaro και αναφέρθηκε στους πέντε αγαπημένους του παλαιστές όλων των εποχών, το καλύτερο ματς στο οποίο συμμετείχε ποτέ και τους πιο σκληρούς αντιπάλους του.


Ο αγώνας του με τον John Cena για το U.S Championshp στο επεισόδιο του RAW στις 6 Ιουλίου του 2015 στο Σικάγο είναι ο αγαπημένος του αγώνας. Για τον Cesaro αυτός ο αγώνας ήταν το καλύτερο main event σε RAW στο οποίο πάλεψε ο ίδιος.

Χαρακτήρισε τους Sheamus, Big Show και Daniel Bryan ως τους τρεις πιο σκληρούς αντιπάλους του. Ο Cesaro στάθηκε στην απόσυρση του Bryan τονίζοντας ότι τον στεναχώρησε πολύ, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Για το main event του Fastlane προέβλεψε ότι νικητής στο triple threat ματς θα είναι ο Dean Ambrose, ενώ σε ερώτηση για το ποιον θα ήθελε να αντιμετωπίσει από την Attitude Era απάντησε τον Steve Austin.

Για το ποιοι είναι οι πιο δυνατοί παλαιστές στο WWE εκτός από τον ίδιο, ο Cesaro αναφέρθηκε στους Seth Rollins, John Cena και στον Mark Henry, μολονότι ο τελευταίος έχει μεγαλώσει αρκετά.

Στην τελευταία ερώτηση απάντησε για το ποιοι είναι οι πέντε αγαπημένοι του Superstars όλων των εποχών και έδωσε τα εξής ονόματα: Owen Hart, Steiner Brothers, Steve Austin και Papa Shango.


Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Cesaro:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Cesaro: «Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Steve Austin» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top