ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Christopher Daniels: "Δε νομίζω ότι με θέλουν στο ΝΧΤ"


Ο Christopher Daniels έδωσε συνέντευξη σε αμερικάνικο μέσο ενημέρωσης όπου μίλησε για διάφορα θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν το NXT και γιατί θεωρεί πως στο WWE δεν ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Ο 46χρονος παλαιστής του Ring Of Honor δήλωσε πως η ηλικία του είναι ο λόγος για τον οποίο, κατά τη γνώμη του, το WWE δεν θα ενδιαφερόταν να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του NXT.

Αναλυτικά τα λόγια του: "Νομίζω ότι το timing είναι λάθος για να πάω στο NXT. Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι τους πέφτω πολύ μεγάλος για να με πάρουν. Και ενώ πιστεύω ότι θα μπορούσα να πάω και να έχω επιτυχία, νομίζω ότι στα χαρτιά είναι πολύ μεγάλο ρίσκο γι' αυτούς, κάτι που δε με πειράζει. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αν η άποψή τους για την ανεξάρτητη σκηνή ήταν όπως είναι τώρα, αν ήταν έτσι πριν 5 χρόνια όταν έφυγα από το TNA ή πριν 6 χρόνια, μπορεί να είχαμε διαφορετική συζήτηση. Αλλά και πάλι, νιώθω ότι το NXT θα ήταν πιο ενδιαφέρον για μένα σαν χαρακτήρα και σαν παλαιστή όταν είχα συμβόλαιο με το ΤΝΑ. Το timing απλά δεν ήταν ποτέ σωστό για να δοκιμάσω το ΝΧΤ ή το WWE, έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν με ωφελεί να κάθομαι να το σκέφτομαι συνεχώς. Θα προτιμούσα να εστιάσω στο γεγονός ότι έχω μια εξαιρετική συνεργασία με το Ring Of Honor τα τελευταία 2 χρόνια και συνεχίζω."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Christopher Daniels: "Δε νομίζω ότι με θέλουν στο ΝΧΤ" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top