ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο CIMA στο ringsofpain.gr: «Να κάνουμε όλοι μαζί τα όνειρα πραγματικότητα!»

Ο CIMA μίλησε στο ringsofpain.gr και στον Νότη Καμπέρη για την καριέρα του στο pro wrestling, για την ελληνική προσπάθεια αναγέννησης του θεάματος - αθλήματος στην Ελλάδα και γενικότερα για το μέλλον της βιομηχανίας σε όλη την οικουμένη.

Ο πρωταθλητής του DGUSA επιβλέπει τακτικά τους performers του ZMAK, μιας και η Ελλάδα αποτελεί χώρα λατρείας για αυτόν και την επισκέπτεται συχνά. Ο Νότης Καμπέρης συνάντησε τον Ιάπωνα wrestler στην Stam the Showman Academy πριν από μερικές εβδομάδες και κουβέντιασαν για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.

Pro wrestling training ! Με CIMA ! #zmak #cima
Δημοσιεύτηκε από Ringsofpain.gr στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016
Ν.Κ: Πώς βλέπεις το pro wrestling στην Ελλάδα; Έχεις ξεχωρίσει κάποιο ταλέντο; Αν ναι, τότε ποιο;

N.C: «Θεωρώ πως οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν δει καν pro wrestling από κοντά. Οι Έλληνες μαθητές δεν γνωρίζουν πράγματα από το αληθινό pro wrestling και δεν έχουν σε καθημερινή βάση κάποιον δάσκαλο να τους βελτιώνει.»

Ν.Κ: Σε τι στάδιο της καριέρας σου βρίσκεσαι; Ποια ήταν η κορυφαία σου στιγμή;

N.C: «Έχω μια καριέρα 19 χρόνων στο pro wrestling. Στόχος μου είναι να παλέψω με την νέα γενιά παλαιστών. Στο απόγειο της καριέρας μου έφτασα όταν ήμουν 26 χρονών. Συνέχισα σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 35 μου. Παρόλα αυτά, ακόμη μεγαλώνω και δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ!»

Ν.Κ: Βλέπεις WWE; Πώς πιστεύεις ότι κυλούν τα πράγματα στην εταιρεία του Κονέκτικατ;

N.C: «Δεν βλέπω κανένα άλλο promotion, πέρα από Dragongate.»

Ν.Κ: Είναι πιθανό να έρθει το DRAGONGATE στην Ελλάδα για κάποιο show;

N.C: «Αυτό είναι το όνειρό μου. Και μία από τις αποστολές μου. Ας κάνουμε όλοι μαζί το όνειρο αυτό πραγματικότητα, όταν φθάσει η στιγμή!»

Ν.Κ: Ποιον αγώνα έχεις ξεχωρίσει τελευταία;

N.C: «Susumu Yokosuka vs Shingo Takagi.»

Ν.Κ: Τι άποψη έχεις για την Ελλάδα γενικότερα στις μέρες μας;

N.C: «Γνωρίζω πως η Ελλάδα υποφέρει στον οικονομικό τομέα. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα έχει δυνατή ιστορία και από την φύση τους, οι Έλληνες είναι μαχητές. Αγαπώ την Ελλάδα και γι'αυτό, τα προσωπικά μου χρώματα είναι γαλανόλευκα.

Ν.Κ: Τι θα συμβούλευες τους νεαρούς wrestlers, ώστε να πετύχουν στο μέλλον;

N.C: «Να βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότερο pro wrestling γίνεται. Να σκέφτονται το μέλλον τους και να χτίσουν το καλύτερο δυνατό σώμα. Να είναι ευγενικοί. Οι κακοί τύποι δεν φτάνουν ποτέ στην επίτευξη των ονείρων τους.»

Ν.Κ: Πώς θεωρείς ότι θα είναι η βιομηχανία του pro wrestling σε πενήντα χρόνια; Στην Ελλάδα θα υπάρξει άνοδος ή θα παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο;

N.C: «Δεν μπορώ να πω τίποτε για το μέλλον. Ελπίζω το wrestling να γίνει πιο οικείο στις χώρες όλου του κόσμου. Όσον αφορά τους Έλληνες, εύχομαι τα καλύτερα, να παίξουν και να είναι ενεργοί σε όλο τον κόσμο. Γιατί η χώρα είναι πολύ πλούσια!»

Πάρτε μια γεύση από CIMA και DGUSA:

 https://www.youtube.com/watch?v=JfvyKKUtBnA

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο CIMA στο ringsofpain.gr: «Να κάνουμε όλοι μαζί τα όνειρα πραγματικότητα!» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top