ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Αναβάλλεται το ντεμπούτο του CM Punk στο UFC


Όσοι ανυπομονούσαν να δουν το ερχόμενο καλοκαίρι το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του CM Punk στο UFC θα πρέπει να περιμένουν αφού ο πρώην WWE Champion θα υποβληθεί σε εγχείριση στην πλάτη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ντεμπούτο του.


Ο Punk αποκάλυψε πως θα χρειαστεί να κάνει εγχείριση στην πλάτη για να αποκαταστήσει έναν τραυματισμό που έχει κληρονομήσει από την καριέρα του στο pro-wrestling. Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες.

Ο Punk είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο UFC 200 του Ιουλίου, ενώ ο Dana White είχε δηλώσει πως το promotion σχεδίαζε να πραγματοποιήσει τον αγώνα του Punk με τον Mickey Gall στο UFC 199 του Ιουνίου. Ο 37χρονος θα έχει αποθεραπευτεί μέχρι τότε αλλά θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί μέσα στο καλοκαίρι.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αναβάλλεται το ντεμπούτο του CM Punk στο UFC Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top