ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

"Επιστροφή" του προφίλ του CM Punk στην ιστοσελίδα του WWE


Χθες (20/2) ο John Cena μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε την φωτογραφία που έχει ο CM Punk στο προφίλ του στο Twitter.

Αυτό από μόνο του μπορεί να μη σήμαινε τίποτα αν δεν είχε "επιστρέψει" το προφίλ του CM Punk στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE λίγες ώρες πριν το Fastlane.

Όπως είναι γνωστό το "διαζύγιο" ανάμεσα σε CM Punk και WWE δεν ήταν ανώδυνο, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει κάποιου είδους συνεννόηση ανάμεσα στις δύο πλευρές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα για επιστροφή του Punk στην μεγάλη εταιρία σε ενεργό ρόλο στο ρόστερ, ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ένταξης του στο Hall of Fame ή κάποια σπέσιαλ εμφάνιση του στην Wrestlemania 32.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: "Επιστροφή" του προφίλ του CM Punk στην ιστοσελίδα του WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top