ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Θα επιστρέψει το Cruiserweight Championship;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί μία φήμη σχετικά με την επαναφορά της κατηγορίας των cruiserweights στο WWE και η οποία οφείλεται στην κίνηση των ανθρώπων της εταιρίας να αναζητήσουν lightweight παλαιστές, όπως αναφέρεται στο WWE Network.


Το concept του cruiserweight championship ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στους fans της εταιρίας, καθώς ήρθε στο WWE από το WCW, όταν εκεί μεσουρανούσαν παλαιστές όπως οι Eddie Guerrero, Dean Malenko, Chris Jericho, Rey Mysterio και πολλοί ακόμη.

Το cruiserweight championship ήρθε στο WWE το 2001 με το κλείσιμο του WCW και παρέμεινε "ζωντανό" μέχρι το 2008. Τελευταίος cruiserweight champion στέφθηκε ο Hornswoggle και εκ τότε ο τίτλος "απενεργοποιήθηκε". 

Σύμφωνα λοιπόν με το DailyWrestlingNews.com, το WWE σκέφτεται να δημιουργήσει ένα τουρνουά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016 και στο οποίο θα συμμετέχουν παλαιστές που δεν έχουν εμφανιστεί στην εταιρία. Ανάμεσα τους θα είναι και ο Manny Andrade, γνωστός ως La Sombra, στον οποίο οι ιθύνοντες του WWE θα ήθελαν να δώσουν ένα μεγάλο push πριν τον ερχομό του στο NXT ή στο main roster.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα επιστρέψει το Cruiserweight Championship; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top