ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Η επιστροφή της κατηγορίας των Cruiserweights στο WWE


Το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε γνωστή η σκέψη του WWE για τη δημιουργία του Global Cruiserweight Series το οποίο θα μεταδοθεί στο WWE Network τον Ιούλιο.


Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Triple H μίλησε στον Scott Fishman του Channel Guide Magazine. Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης:

Με ποιον τρόπο θα γεμίσει το WWE τις 32 θέσεις του τουρνουά:

"Πολλές φορές στο παρελθόν, είχαμε την άποψη ότι είτε δουλεύεις για το WWE, είτε όχι. Νομίζω ότι πλέον προσπαθούμε κάπως να το αλλάξουμε όλο αυτό. Δίνουμε την ευκαιρία σε πολλούς παλαιστές να έρθουν και δεν εννοώ μόνο τους cruiserweights που έχουν ήδη ξεχωρίσει. Προσπαθώ να βρω όλα τα κρυμμένα διαμάντια τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τους fans, κάποιους που δεν είχαν την ευκαιρία προβολής μέχρι στιγμής. Έχω τον William Regal να ψάχνει σε κάθε σημείο της γης, να προσπαθεί να βρει αυτούς που κανείς δεν ξέρει. Θέλουμε να τους βάλουμε να συμμετέχουν σε αυτό και να δούμε τι μπορούν να κάνουν".

Ολοκλήρωσε με τα εξής:

"Προφανώς αν κάποιος έχει συμβόλαιο για παράδειγμα με το New Japan Pro Wresting, δεν θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχής σε ένα τέτοιο τουρνουά. Ωστόσο, είμαι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστώ με άλλα group όπως το Progress, το Evolve, το Rev Pro και διάφορα άλλα promotions. Συνεργάζονται με πολλά ταλέντα και αυτά τα ταλέντα είναι ικανά και για άλλα πράγματα. Είναι η ευκαιρία τους να βρεθούν σε μία πλατφόρμα με εκατομμύρια θεατές και να εξελιχθούν σε μεγάλα αστέρια. Αν μπορούμε παράλληλα με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουμε αυτά τα promotions της ανεξάρτητης σκηνής, τότε αυτό κάνει καλό σε όλους μας".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Η επιστροφή της κατηγορίας των Cruiserweights στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top