ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Daniel Bryan: Αξίζει ή όχι να γίνει μέλος του WWE Hall of Fame;

Η απόσυρση του Daniel Bryan από την ενεργό δράση αποτελεί ακόμη και σήμερα, μία βδομάδα μετά την επίσημη ανακοίνωση του,  κύριο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους απανταχού pro wrestling fans.


Μετά την ανακοίνωση του, η σκέψη όλων ήταν η ένταξη του στο WWE Hall of Fame. Φαίνεται ότι υπάρχει σημαντική μερίδα του κόσμου που θεωρεί ότι ο Daniel Bryan δεν αξίζει να βρεθεί στο Hall of Fame της μεγάλης εταιρίας.

Τα βασικά τους επιχειρήματα είναι ότι ο Bryan "εγκατέλειψε" το pro wrestling στην ηλικία των 34 ετών και ότι δεν έμεινε στο WWE για μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να θεωρηθεί "θρύλος" και άξιος της τιμής της ένταξης στο Hall of Fame.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η χρονική διάρκεια της θητείας ενός παλαιστή στο WWE δεν αποτελούσε ποτέ κριτήριο για την ένταξη του στο Hall of Fame. Επιπλέον, ο Bryan πρόλαβε στο χρονικό διάστημα παραμονής του στην εταιρία να φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα δημοτικότητας, που ελάχιστοι WWE Superstars έχουν φτάσει. Παράλληλα, αγωνίστηκε κόντρα στο καλύτερους παλαιστές του WWE σε main event επίπεδο και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Wrestlemania 30 χαρίζοντας μας μία από τις πλέον ευχάριστες στιγμές στην ιστορία του σπορ, όταν κατέκτησε το WWE World Heavywheight Championship.

Σε όλα αυτά οφείλουμε να συνυπολογίσουμε την αδιαμφισβήτητη αξία του μέσα στο ρινγκ, τις τεχνικές του ικανότητες και το star quality, το οποίο ανέκαθεν τον χαρακτήριζε. Επομένως, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το αν ο Daniel Bryan αξίζει να εισαχθεί στο Hall of Fame του WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: Αξίζει ή όχι να γίνει μέλος του WWE Hall of Fame; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top