ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Πέντε αγώνες που θα θέλαμε να δούμε με τον Daniel Bryan


Ο Daniel Bryan αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Το ringsofpain.gr σας παρουσιάζει παρακάτω πέντε αγώνες, που θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν πριν φτάσει η στιγμή αυτή.

5. Daniel Bryan vs The Rock

Είδαμε τους δύο παλαιστές να έρχονται σε σύγκρουση στο χιλιοστό επεισόδιο του RAW. Θα έδιναν ένα εξαιρετικό ματς. Το μόνο σίγουρο!

4. Daniel Bryan vs AJ Styles

Ο ένας ήρθε, ο άλλος έφυγε!

3. Daniel Bryan vs Brock Lesnar

Έμεινε στις συζητήσεις...

2. Daniel Bryan vs Kevin Owens

Αυτός ο αγώνας θα είχε πολλά να σου πει. Kevin Steen vs Bryan Danielson.

1. Daniel Bryan vs Shawn Michaels

Ακούστηκαν φήμες ότι η εταιρεία του Κονέκτικατ έκανε πρόταση πολλών δολαρίων για μια εμφάνιση του Michaels ως participant στο φετινό Royal Rumble. Με λίγη καλή θέληση, θα μπορούσαμε να το δούμε και αυτό.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Πέντε αγώνες που θα θέλαμε να δούμε με τον Daniel Bryan Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top