ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο καλύτερος τεχνικά παλαιστής της γενιάς μας... Daniel Bryan!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την απόσυρση του Daniel Bryan από το WWE και το pro wrestling.

Ο Daniel Bryan, ή αν θέλετε, Bryan Danielson, ήταν σίγουρα ο καλύτερος τεχνικά παλαιστής που είδαμε ποτέ σε ρινγκ στη γενιά μας. Η απόσυρση του αυτομάτως κάνει πιο φτωχή την βιομηχανία του pro wrestling.

Ο Bryan είχε μια γεμάτη καριέρα. Στη πραγματικότητα, από τα τριάντα άτομα που έβλεπαν το «Punk vs Bryan»... έφτασε στο main event της WrestleMania 30, όταν και νίκησε τα 3/4 της Evolution για να στεφθεί πρωταθλητής WWE World Heavyweight. Δεν είχε το μεγάλο title reign, αλλά αυτό δεν τον μειώνει καθόλου για παράδειγμα απέναντι στον CM Punk ή στον John Cena.

Ο Bryan έκανε ένα παραμύθι... πραγματικότητα. Τι να πει ο τωρινός MMA Fighter, CM Punk, που δεν έπαιξε ποτέ σε main event της WM. Για μένα, ο Bryan ήταν δύο επίπεδα καλύτερος pro wrestler από τον Straightedge Superstar (αναφέρομαι πάντα σε wrestling skills). Ο Bryan ήταν άπιαστος στο τετράγωνο, έκανε τα πάντα να μοιάζουν τόσο απλά.

Θα συγκρίνω και τον Cena με τον Bryan. Αμφότεροι δεν μοιράστηκαν μόνο τις Bella Twins, αλλά και την δόξα. Main event του Summerslam, ο Bryan κέρδισε με ένα ξαφνικό Running Knee τον Champ. Όταν ο Bryan μάγευε στην WM, ο Cena έπαιζε ένα ματς με τον Wyatt, που οχτώ στους δέκα pw fans τον έχουν ξεχάσει. Θέλετε και ένα χρόνο αργότερα; Το επικό ladder match για την IC (παρόλο που ήταν και opening) απέναντι στο κακό Cena - Rusev.

Ναι, ο Cena έχει μεγαλώσει. Αλλά, ίσως, ο Bryan του πήρε δίκαια το spot. Ωστόσο, έπειτα από τα δεκαπέντε πρωταθλήματα του Champ, το πρώτο ήταν καλό storytelling (με JBL). Δεν συγκρίνεται με τον άθλο «HHH vs Bryan» και το «Batista vs Bryan vs Orton». Ίσως, ήταν το καλύτερο performance στην ιστορία της WM. Σας παρακαλώ, μη πείτε για το Rock vs Cena II...

Στο μπλα - μπλα, ο Bryan με κέρδισε στην Team Hell No, με τον Demon Kane. Ούτε αυτήν την ομαδάρα δεν θα τη ξεχάσω. Και πως πήραν τους τίτλους από τους Kofi Kingston και R-Truth.

Υ.Γ Επειδή έχω πέσει αρκετές φορές θύμα εκπλήξεως, αφήνω ένα μικρό παραθυράκι για το αν θα παίξει ξανά ο American Dragon ή όχι.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο καλύτερος τεχνικά παλαιστής της γενιάς μας... Daniel Bryan! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top