ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Χαρά Δημητρούλα εναντίον Diana Hamade

Η Ελληνίδα αθλήτρια από τα Γιάννινα, Χαρά Δημητρούλα καλείται να ταξιδέψει στο Λίβανο και να αντιμετωπίσει την Diana Hamade.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Χαρά Δημητρούλα, η οποία θα ταξιδέψει μέχρι το Λίβανο, όπου είναι μια χώρα της Μέσης Ανατολής.

Στο Λίβανο, λοιπόν, θα την περιμένει η Diana Hamade σε μια δυνατή πρόκληση για την καριέρα της. Εκεί η Ελληνίδα μαχήτρια θα προσπαθήσει να κερδίσει την Hamade και να επαληθεύσει για μια ακόμα φορά αυτό που είπαμε παραπάνω, ότι δηλαδή βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προγραμματισμένη ημερομηνία της διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα είναι στις 1η Μαρτίου ημέρα Τρίτη.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Χαρά Δημητρούλα εναντίον Diana Hamade Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top