ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Edge: «Δεν είχα πρόβλημα με διασείσεις, αλλά με τον αυχένα μου»


Στο Fastlane o Edge θα πραγματοποιήσει την εμφάνιση του μαζί με τον καλό του φίλο, Christian, στα πλαίσια προώθησης του νέου τους show " Edge & Christian's Show That Totally Reeks of Awesomeness", ενώ παράλληλα θα έχουν ως καλεσμένους τους New Day στο segment "The Cutting Edge Peep Show".


Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Edge έδωσε σύντομη συνέντευξη στο TMZ Sports και ρωτήθηκε για την απόσυρση του Daniel Bryan σε σύγκριση με τη δική του περίπτωση.

Εδώ τα όσα δήλωσε σχετικά με τα προβλήματα τραυματισμών:

"Νομίζω ότι όλοι έχουμε πάθει διάσειση κάποια στιγμή. Ακόμη και σήμερα, υπάρχει πολύ μικρή επίγνωση πάνω στο θέμα. Έχω την αίσθηση πάντως ότι δεν είχα ποτέ μεγάλο πρόβλημα με διασείσεις. Το δικό μου πρόβλημα ήταν ο αυχένας. Για άλλους είναι η μέση, για άλλους οι διασείσεις, εμένα ήταν ο αυχένας. Περισσότερο δηλαδή ταλαιπώρησα τον αυχένα και όχι τόσο το κεφάλι, δεν χτύπησα ποτέ σοβαρά στο κεφάλι".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Edge: «Δεν είχα πρόβλημα με διασείσεις, αλλά με τον αυχένα μου» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top