ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Η χαρά του στοιχήματος (Fastlane 2016 Review)

Αν υπήρχε στοίχημα για το WWE σε κάποια στοιχηματική εταιρεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι αρκετός κόσμος θα γινόταν λίγο ή πολύ πλουσιότερος μετά το Fastlane 2016. Αν πήγαινε κουβά, να αλλάξει άθλημα. Αναλύει ο Νίκος Γκιώνης.

Όπως πάντα θα πάρω τους αγώνες με τη χρονική σειρά που διεξήχθησαν. Ξεκινώντας από τον αγώνα του kickoff, η νίκη του Kalisto ήταν αυτονόητη. Η κίνηση του Del Rio να χάσει με DQ το πρώτο fall ήταν πρωτότυπη και έδωσε το κατάλληλο έναυσμα στον Kalisto να κάνει την ανατροπή και να τελειώσει μια και καλή αυτό το feud.

Πάμε στα του PPV. Λόγω της κατάστασης με την Brie Bella, η Sasha Banks έπρεπε να μπει στην αναμονή μέχρι τη Wrestlemania. Έτσι, πήρε μαζί με την Becky Lynch μια νίκη κόντρα στις Naomi και Tamina ώστε να διατηρηθεί το momentum της. Δεν θα χαρακτήριζα άσχημο τον αγώνα, είχε μερικά καλά spots και ήταν καλύτερος από τον έτερο γυναικείο αγώνα της βραδιάς.

Αν υπήρχε στοίχημα για τον καλύτερο αγώνα της βραδιάς, θα πόνταρα στο Kevin Owens vs Dolph Ziggler. Μερικοί μπορεί να διαφωνήσουν, αλλά στα μάτια μου επαληθεύτηκα. Οι δύο superstars απέδειξαν τη μεγάλη αξία τους με έναν αρκετά καλό αγώνα στις αρχές ενός PPV. Η απουσία σεναρίου και χτισίματος πριν τον αγώνα, καθώς και το ότι έχουν παλέψει ήδη αρκετές φορές μεταξύ τους, μείωσε το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση, αλλά το θέαμα μας αποζημίωσε.

Όταν παλεύουν έξι superstars και ο γρηγορότερος είναι ο Ryback, είναι εύκολα αντιληπτό για τι αγώνα μιλάμε. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό βέβαια, αλλά ήλπιζα να κερδίσει η Wyatt Family. Η ήττα αυτή μόνο κακό της κάνει, ενώ από την άλλη πλευρά ο μόνος που μπορεί να πάρει κάτι από αυτή τη νίκη είναι ο Ryback. Πρέπει να υπάρξει μια αναβάθμιση για τη Wyatt Family ή να σπάσει τελείως για να αναδειχτεί ο Bray Wyatt. Είναι προφανές πως μετά από αυτή την ήττα δεν θα έχουν τη δυναμική του πρόσφατου παρελθόντος.

Δεύτερος κακός αγώνας στη σειρά με τη Charlotte και την Brie Bella. Οι προσδοκίες μου ήταν χαμηλές έτσι κι αλλιώς, μιας και ο αγώνας χρησίμευσε ως ο τελευταίος μεγάλος της Brie. Ευτυχώς έρχεται η Sasha.

Κακό αγώνα από τον AJ Styles και τον Chris Jericho δε νομίζω να περίμενε κανείς. Στρατηγικός, τεχνικός αγώνας χωρίς πολλές high flying κινήσεις, κάτι που δε θεωρώ ότι χρειαζόταν ούτως ή άλλως. Το tap out του Jericho έκανε ακόμα πιο over τον Styles, ο οποίος θα πρέπει να έχει μια σημαντική κόντρα τώρα. Τι καλύτερο από το να κυνηγήσει το Intercontinental Championship του Kevin Owens.

Ευχάριστο διάλειμμα το Cutting Edge Peep Show, αλλά το μόνο που θα θυμάμαι είναι η επιστροφή του Tony Chimel για να παρουσιάσει τον Edge και τον Christian. Προφανώς ο μόνος σκοπός του segment ήταν να προωθηθεί το νέο show των δύο αστέρων του παρελθόντος στο WWE Network. Ίσως να υπάρξει κόντρα ανάμεσα σε New Day και League Of Nations, έπρεπε όμως να εστιάσει σε αυτούς το segment.

Τα λεπτά που δόθηκαν στο Curtis Axel vs R-Truth θα μπορούσαν να προστεθούν στο main event. Καμία σκοπιμότητα, το Cutting Edge Peep Show ήταν αρκετό για διάλειμμα πριν το μεγάλο αγώνα της βραδιάς.

Ιδιαίτερο παράπονο δεν έχω από το main event. Δεν πλησίασε ούτε κατά διάνοια το Lesnar vs Cena vs Rollins στο περσινό Royal Rumble, αλλά ήταν αρκετά αξιόλογο. Όλοι περιμέναμε να δοθεί χρόνος σε Reigns και Ambrose να παλέψουν μεταξύ τους αφού έβγαζαν εκτός τον Lesnar. Σωστά δόθηκε η νίκη στον Reigns, αυτό ήταν εξαρχής το σχέδιο του WWE και πρέπει να προχωρήσει με αυτό. Ο Roman είναι περισσότερο ταλαντούχος από αυτό που πιστεύουν αρκετοί και θέλω να το αποδείξει. Το κακό ήταν ότι το όλο χτίσιμο του feud μας είχε κάνει να είμαστε σίγουροι για το νικητή.

Συνοψίζοντας, το Fastlane 2016 είχε ορισμένα θετικά αλλά τα αρνητικά υπερίσχυσαν. Καμία έκπληξη όσον αφορά τους νικητές, ενώ δεν υπήρξε ο αγώνας που να τρέλανε τον κόσμο. Ένα τεράστιο αρνητικό ήταν η ελάχιστη συμμετοχή του Bray Wyatt. Περίμενα να επιτεθεί στον Lesnar, αλλά ούτε αυτό είδαμε, ούτε ενεργότερη συμμετοχή στον αγώνα των υπολοίπων μελών της Wyatt Family.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η χαρά του στοιχήματος (Fastlane 2016 Review) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top