ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Goldberg στο ''στόχαστρο'' του WWE


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Bill Goldberg, βρίσκεται στο ''στόχαστρο'' του WWE, αλλά και σε αυτό του TNA.

Αν και ο βετεράνος παλαιστής διανύει το 50ο έτος της ηλικίας του, φαίνεται ότι ακόμα απασχολεί έντονα τα μεγαλύτερα promotions του πλανήτη, καθώς ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ''καυτά'' ονόματα στη βιομηχανία του pro wrestling.

Η WrestleMania 32 που θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου στο Dallas του Texas, βρίσκεται προ των πυλών, και οι ιθύνοντες του WWE φέρονται να επιθυμούν διακαώς να ''κλείσουν'' όσο το δυνατόν περισσότερα μεγάλα ονόματα για το κορυφαίο PPV. Η περίπτωση του Goldberg φαίνεται να είναι ιδανική, αφού τα περισσότερα ονόματα αυτού του βεληνεκούς, όπως ο Rock, η Ronda Rousey, ο Sting και ο Steve Austin, είτε δεν θα αγωνιστούν, είτε δεν θα εμφανιστούν καθόλου στο event.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό, ο Goldberg είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, ότι επιθυμεί να επιστρέψει στα ρινγκ, προκειμένου να δώσει έναν τελευταίο αγώνα και να ολοκληρώσει την καριέρα του με ιδανικό τρόπο. Συνεπώς, το ενδεχόμενο επιστροφής του στο promotion του Connecticut συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Item Reviewed: Ο Goldberg στο ''στόχαστρο'' του WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top