ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Συνδιοργάνωση GOW – WLF 10 Απριλίου στο ΔΑΪΣ

Συνδιοργάνωση GOW – WLF 10 Απριλίου στο ΔΑΪΣ

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το ευρωπαικό kick boxing είναι η προσέλευση του WLF ως τηλεοπτικού promotion και οργανωτικού κολωσού στα Ευρωπαϊκά δρώμενα. Ένα promotion όπως το WLF που κατέχει ηγετική θέση στην Ασιατική αγορά κάνει απόβαση στην Ευρώπη με πρώτο σταθμό 10 Απριλίου στην Αθήνα, μετά από μακροχρόνιες συζητήσεις. Τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων αθλητών θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε κορυφαίους Κινέζους εκ των οποίων κάποιοι έχουν και υψηλότατα standards και budget για τα Ευρωπαικά δεδομένα. Ένα match making από το Στέλιο Πολίτη και το WLF με 10 αγώνες Ελλάδα vs Κίνα και λίγους ακόμα αγώνες μεταξύ επίλεκτων Ελλήνων αθλητών.

Τo WLF είναι ένα μεγάλο promotion που κάνει αγώνες σχεδόν κάθε 20 μέρες στην Κίνα και σε άλλα μέρη του κόσμου. Οι διοργανώσεις του ξεχωρίζουν για τα πολύ μεγάλα budget και είναι leader για το τηλεοπτικό κομμάτι στην Ασιατική αγορά, καθώς οι τηλεοπτικές παραγωγές του WLF απευθύνονται σε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Το promotion προβάλλεται στο μεγάλο αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο HNTV που αριθμεί 15 κανάλια και προβολή σε 53 χώρες σε Ασία, Ωκεανία, Ευρώπη και Αμερική. Αυτό προσφέρει μεγάλη δημοφιλία στους αθλητές που αγωνίζονται στο promotion σε αγορές που ήδη πρωταγωνιστούν και αναπτύσσονται ραγδαία στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων και των μεγάλων διοργανώσεων.

Η ομάδα του Gods of War είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία που εκτός από την ευκαιρία που δίνει στους Έλληνες αθλητές, δυναμώνει και το brand name μας παγκοσμίως.

Σε αυτή τη διοργάνωση είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που τόσοι πολλοί Έλληνες αθλητές θα έχουν τη δυνανότητα την ίδια μέρα και στο ίδιο fight show να αγωνιστούν με αντιπάλους ξένους αθλητές και μάλιστα υψηλού επιπέδου Κινέζους.
Μεγάλα ονόματα του διεθνούς kick boxing όπως ο Buakaw , Petrosyan , Souwer πρωταγωνίστησαν στο WLF απέναντι σε κινέζους αντιπάλους , κάνοντας νέα ρεκόρ θεατών και τηλεθέασης. Να θυμίσουμε πως στο WLF έχει αγωνιστεί και η Τίτα Γκρούεβα σαν main event στο show του προηγούμενου Απριλίου , στην ίδια κάρτα με τον Andy Souwer και με άλλα μεγάλα ονόματα .

Τέλος να σημειώσουμε πως η διοργάνωση αυτή θα γίνει μία πολύ καλή τηλεοπτική παραγωγή που εκτός από το HNTV θα προβληθεί και στην Ελλάδα σε κανάλι που θα ανακοινώσουμε σύντομα.

Με εκτίμηση
η ομάδα του Gods of War

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Συνδιοργάνωση GOW – WLF 10 Απριλίου στο ΔΑΪΣ Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top