ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Στο WWE Hall Of Fame οι Fabulous Freebirds


Η θρυλική Tag Team θα γνωρίσει τη μέγιστη αναγνώριση αφού θα εισαχθεί στο Hall Of Fame του WWE τη βραδιά πριν τη Wrestlemania, όπως ανακοίνωσε το promotion.

Οι Michael "P.S." Hayes, Terry "Bam Bam" Gordy και Buddy "Jack" Roberts θα τιμηθούν από το WWE για την προσφορά τους στο χώρο. Δεν είχαν μακρόχρονο πέρασμα από το WWE (τότε WWF) αλλά είχαν μεγάλη καριέρα τη δεκαετία του '80 κυρίως στα WCW/NWA και WCCW.

Πρόσφατα επανήλθαν στο προσκήνιο λόγω του Freebird Rule που σκεφτόταν το WWE να χρησιμοποιήσει το WWE για τη New Day. Αυτός ο κανόνας, τον οποίο πρώτοι χρησιμοποίησαν οι Fabulous Freebirds, δίνει δικαίωμα σε οποιαδήποτε δύο μέλη της ομάδας να υπερασπίζονται τους Tag Team τίτλους.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Στο WWE Hall Of Fame οι Fabulous Freebirds Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top