ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Τι σημαίνει το heel turn των Dudley Boyz;

Στο χθεσινό (8/2) Monday Night RAW, οι Dudley Boyz μετά τον αγώνα τους κόντρα σε New Day και Mark Henry επιτέθηκαν στους Usos, με τους οποίους χθες ήταν στην ίδια ομάδα.


Η κίνηση αυτή σημαίνει αυτόματα heel turn των Dudley Boyz, ενώ πιθανότατα αυτό θα οδηγήσει και σε κάποια κόντρα με τους Usos το άμεσο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η νέα εξέλιξη ίσως ανεβάσει το momentum της ιστορικής tag team, διότι από το καλοκαίρι, όταν επέστρεψαν στο WWE, μέχρι σήμερα έχουν "χαθεί" στο mid-card του προγράμματος, ενώ έχουν ηττηθεί και στις δύο αξιόλογες κόντρες στις οποίες συμμετείχαν, με τους New Day και έπειτα με την Wyatt Family.

Βέβαια το heel turn τους μπορεί να μην αλλάξει ιδιαίτερα την "μοίρα" τους και απλώς να αποτελεί κίνηση για να ανεβάσουν κι άλλο τους Usos. Πάντως, φαίνεται ότι οι New Day θα πάνε στην Wrestlemania ως WWE Tag Team Champions.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τι σημαίνει το heel turn των Dudley Boyz; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top