ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Ετοιμάζουν heel turn του Undertaker στο WWE;


Στο χθεσινό (22/2) Monday Night RAW μάθαμε ότι οι Undertaker και Shane McMahon θα συγκρουστούν στην Wrestlemania 32 σε Hell in a Cell ματς.


Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα, καθώς πολλοί fans χάρηκαν με την επιστροφή του Shane στο WWE μετά από έξι χρόνια, ωστόσο μεγάλη μερίδα του κοινού απογοητεύτηκε με τον αντίπαλο που θα έχει ο Undertaker στο μεγαλύτερο event της χρονιάς.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να οδηγηθούμε σε κάποιο ιδιαίτερα ενδιαφέρον storyline καθώς οδεύουμε στην Wrestlemania, το οποίο μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Αυτή τη στιγμή ο Shane πραγματοποίησε comeback σαν face ώστε να υπάρχει σύγκρουση με τον Vince, την Stephanie και τον Triple H. Παράλληλα, ο Undertaker σαφέστατα είναι από τους κορυφαίους faces της εταιρίας παρά την σκοτεινή και αινιγματική του περσόνα. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο δεν θα ήταν καθόλου απίθανο αν είχαμε heel turn του στον δρόμο για την Wrestlemania. Με αυτόν τον τρόπο θα είχαμε μία κλασική αναμέτρηση face εναντίον heel και μάχη Δαβίδ εναντίον Γολιάθ.

Τα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν είναι τα εξής: Πρώτον, έχει πιθανότητες νίκης ο Shane κόντρα στον Undertaker ο οποίος διατηρεί ένα σερί 22-1 στο μεγαλύτερο show στο χώρο του pro wresting; Δεύτερον, αν δεν κερδίσει ο Shane, τότε θα έχει κάποιο νόημα το όλο storyline;

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, ο Shane αν κερδίσει δεν υπάρχει περίπτωση να το καταφέρει μόνος του. Θα το πραγματοποιήσει μόνο με τη βοήθεια κάποιου άλλου μεγάλου Superstar, ο οποίος θα ήταν υπεύθυνος για την ήττα του Undertaker και έτσι θα οδηγούμασταν σε κόντρα μεταξύ των δύο, ίσως ακόμη και σε κάποια αναμέτρηση στην Wrestlemania 33. Και ο ιδανικότερος για αυτό το σενάριο θα ήταν φυσικά ο Sting, ενώ κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να συμβεί και με τον John Cena.

Σε αυτό το σημείο, το μόνο που μπορεί να ειπωθεί με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία Wrestlemania του Undertaker, καθώς σίγουρα οι ιθύνοντες του WWE θα ήθελαν έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο για τον "Deadman" στο κύκνειο άσμα της σπουδαίας καριέρας του.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ετοιμάζουν heel turn του Undertaker στο WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top