ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Impact Wrestling 16/2/2016: Οι φίλοι ξανάσμιξαν

Ο EC3 τα έβρισκε σκούρα κόντρα στους Matt Hardy και Tyrus και βρήκε βοήθεια στο πρόσωπο του Rockstar Spud. Ξύλο σε όλο το γήπεδο ανάμεσα σε Beer Money και Eric Young και Bram. Παρέμειναν TNA World Tag Team Champions οι Wolves.

O EC3 πήρε ρεβάνς κόντρα στον Matt Hardy την επόμενη εβδομάδα στο Lockdown. Στη συνέχεια απαίτησε από τον Tyrus να τον αντιμετωπίσει με τον πρώην σωματοφύλακά του να ανταποκρίνεται. Οι δυο τους μπλέχτηκαν σε καβγά με τον Matt Hardy να έρχεται για να βοηθήσει τον Tyrus Και στη συνέχεια να προκαλεί τον EC3 σε Tag Team αγώνα.

Ο Eric Young έκανε open challenge για το King Of The Mountain Championship με τον James Storm να ανταποκρίνεται. Ο αγώνας έληξε με double countout αφού ενεπλάκησαν οι Bobby Roode και Bram. Οι δύο ομάδες πλακώθηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και στο τέλος οι Beer Money προκάλεσαν τους Young και Bram σε αγώνα στο Lockdown.

O Mike Bennett κέρδισε τον Mandrews και συνέχισε να του επιτίθεται και μετά τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να έρθει ο Drew Galloway για να σώσει το μικρόσωμο Βρετανό. Αργότερα ο Bennett επιτέθηκε και στους δύο στα παρασκήνια.

Στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς οι Wolves διατήρησαν τα TNA World Tag Team Championships κόντρα στην Decay, σε ένα ματς με καρέκλες, καρφιά, συρματοπλέγματα και κάθε λογής αντικείμενο.

Η Gail Kim και η Madison Rayne κέρδισαν το Dollhouse αλλά δέχτηκαν επίθεση από τις ηττημένες. Η Velvet Sky ήρθε για να τις βοηθήσει και προκάλεσε το Dollhouse σε Lethal Lockdown την επόμενη εβδομάδα.

Ο Grado εμφανίστηκε ως Odarg The Great και συμμάχησε με τον Mahabali Shera για να κερδίσουν τους Eli Drake και Jessie Godderz.

O EC3 επέλεξε να αντιμετωπίσει μόνος τους τον Matt Hardy και τον Tyrus αλλά στη μέση του αγώνα ήρθε ο Rockstar Spud για να τον βοηθήσει να πάρουν τη νίκη. Έπειτα, ο Spud αναγνώρισε τον EC3 με μια υπόκλιση.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 16/2/2016:

- Ο αγώνας Eric Young vs James Storm έληξε με double countout (o Young παρέμεινε King Of The Mountain Champion)
- O Mike Bennett κέρδισε τον Mandrews
- Οι Wolves κέρδισαν την Decay (παρέμειναν TNA World Tag Team Champions)
- Οι Gail Kim & Madison Rayne κέρδισαν το Dollhouse
- Οι Mahabali Shera & Odarg The Great κέρδισαν τους Eli Drake & Jessie Godderz
- Οι EC3 & Rockstar Spud κέρδισαν τους Matt Hardy & Tyrus

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 16/2/2016: Οι φίλοι ξανάσμιξαν Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top