ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Impact Wrestling 2/2/2016: Η πρώτη υπεράσπιση του Matt Hardy

Ο Matt Hardy υπερασπίστηκε επιτυχημένα για πρώτα φορά το TNA World Heavyweight Championship κόντρα στον Kurt Angle. Νέος X-Division Champion ο Trevor Lee. Τα έβαλε με τον Drew Galloway ο Mike Bennett, μίλησε για πρώτη φορά μετά την απώλεια του τίτλου του ο EC3.

O Matt Hardy άνοιξε το επεισόδιο μιλώντας για το λάθος που έκανε ο αδερφός του Jeff στο προηγούμενο επεισόδιο. Τον διέκοψε ο Eric Young με τον Bram. O "World Class Maniac" είπε ότι θέλει αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο. Με τη σειρά του μπήκε στη συζήτηση ο Kurt Angle, ο οποίος είπε πως έκλεισε αγώνα εναντίον του Hardy για τον τίτλο στο main event. O Hardy προκάλεσε τον Angle να έρθει στο ρινγκ για να τα βάλει με όλους. Στο πλευρό του ήρθαν οι Beer Money, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει σύρραξη, στην οποία πήραν μέρος και οι Decay (Abyss & Crazzy Steve) και Wolves, με αποτέλεσμα να οριστεί Hardcore War μεταξύ των Wolves και των Beer Money εναντίον των Young, Bram, Abyss και Crazzy Steve.

Υπό το βλέμμα της Raquel o Bobby Lashley κέρδισε τον Aiden O'Shea. Μετά τον αγώνα η Raquel χάιδεψε τον Lashley και του είπε πως θα του φέρει είτε ευχαρίστηση είτε πόνο.

Η Maria Kanellis ισχυρίστηκε πως είναι η ηγέτιδα που χρειάζεται η γυναικεία division του TNA. Τη διέκοψε η Knockout's Champion Gail Kim που την προκάλεσε να παλέψει. Η Maria φοβήθηκε από την επιθετικότητα της Gail και έφυγε από το ρινγκ.

Το Hardcore War ολοκληρώθηκε με νικητές την ομάδα των Decay, Eric Young και Bram αφού οι Abyss και Crazzy Steve βρέθηκαν μόνοι τους στο ρινγκ με τον Davey Richards και τέλειωσαν την υπόθεση.

Ο Drew Galloway κέρδισε με DQ τον Tyrus λόγω επίθεσης που δέχτηκε από τον Mike Bennett, ο οποίος του είπε πως η βαλίτσα του Feast Or Fired δεν είναι το θαύμα που χρειάζεται.

Ο Gregory Helms δεν εμφανίστηκε έτοιμος για αγώνα και είπε στον Tigre Uno πως ο αντίπαλός του θα είναι άλλος. Ο αντίπαλος έκπληξη ήταν ο Trevor Lee, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον μασκοφόρο και να κατακτήσει για πρώτη φορά το X-Division Championship.

O EC3 έδωσε συνέντευξη από το σπίτι του στην οποία έδειξε μετανιωμένος για πολλές πράξεις του παρελθόντος και υποσχέθηκε στον Matt Hardy πως θα τον κυνηγήσει.

Στη συνέχεια ο Matt βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Kurt Angle. Τα suplex του Angle έπεφταν βροχή αλλά τα βρώμικα κόλπα του Hardy υπερίσχυσαν με αποτέλεσμα να παραμείνει TNA World Heavyweight Champion.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 2/2/2016:

- Ο Bobby Lashley κέρδισε τον Aiden O'Shea
- Οι Decay, Eric Young & Bram κέρδισαν τους Beer Money & The Wolves
- O Drew Galloway κέρδισε τον Tyrus με DQ
- O Trevor Lee κέρδισε τον Tigre Uno (νέος X-Division Champion)
- O Matt Hardy κέρδισε τον Kurt Angle (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 2/2/2016: Η πρώτη υπεράσπιση του Matt Hardy Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top