ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Impact Wrestling 23/2/2016: Προδοσία από το πουθενά

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο EC3 είχε καταφέρει να επανακτήσει το TNA World Heavyweight Championship, ο Rockstar Spud ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες και να συνάψει συμμαχία με τον Matt Hardy. Ματσάρα από τις Knockouts στο Lethal Lockdown, κέρδισε τον Eli Drake ο Grado. Ωραία θέαμα στο Lockdown 2016.


Ωμό ξύλο είδαμε στον πρώτο Six Sides Of Steel ανάμεσα σε Beer Money και Eric Young με Bram. Η έμπειρη ομάδα πήρε τη νίκη με DWI στον Bram.

Ο EC3 κάλεσε στο ρινγκ τον Rockstar Spud για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθεια που του έδωσε στο περασμένο επεισόδιο και να του δώσει το χέρι του. Ο Spud του έδωσε το χέρι και είπε πως έκανε αυτό που έπρεπε. Ο Matt Hardy τους διέκοψε και προειδοποίησε τον EC3 πως θα τον διαλύσει στο main event.

Το δεύτερο Six Sides Of Steel ήταν για το X-Division Championship. Ο Trevor Lee πήρε τη νίκη αλλά highlight του αγώνα ήταν το Flying Crossbody του Uno από την κορυφή του κελιού.

Η Gail Kim πρότεινε στη Maria Kanellis να πάρει μέρος μαζί με αυτήν και τη Velvet Sky στο Lethal Lockdown κόντρα στο Dollhouse αφού τραυματίστηκε η Madison Rayne. Η Maria εμφανίστηκε στον αγώνα αλλά αποφάσισε να μη βοηθήσει τις δύο Knockouts οι οποίες στη συνέχεια ηττήθηκαν από το Dollhouse.

O Kurt Angle μπήκε στο ρινγκ για να μιλήσει για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του. Ο Lashley τον διέκοψε και του είπε πως δεν είναι πλέον ο Kurt Angle του παρελθόντος με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον Angle. O Lashley επέλεξε να μην κοντραροχτυπηθεί μαζί του και αποχώρησε από το ρινγκ.

O Eli Drake δεν κατάφερε να κερδίσει τον Odarg The Great, αλλά του έβγαλε τη μάσκα για να αποκαλυφθεί ότι είναι ο Grado. Στη συνέχεια ο Billy Corgan έδιωξε τον Grado από το κτήριο.

Ο Jimmy Havoc πήγε στην Rosemary και την προέτρεψε να επιστρέψει σε αυτόν. Αργότερα η Rosemary ήρθε μαζί με τον Abyss και τον Crazzy Steve και επιτέθηκαν στον Havoc.

Στο main event o Matt Hardy και ο EC3 έδωσαν άλλον ένα εξαιρετικό αγώνα με τον EC3 να καταφέρνει να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Tyrus μπήκε μέσα στο κλουβί αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Rockstar Spud. Ο Βρετανός χτύπησε τον EC3 με την πόρτα του κελιού και βοήθησε τον Matt Hardy να βγει από το κελί. Στη συνέχεια χτύπησε με καρέκλα τον EC3 και έδωσε χέρια με τον TNA World Heavyweight Champion.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 23/2/2016:

- Οι Beer Money κέρδισαν τους Eric Young & Bram
- O Trevor Lee κέρδισε τον Tigre Uno (παρέμεινε X-Division Champion)
- Το Dollhouse κέρδισε τις Gail Kim & Velvet Sky
- O Odarg The Great κέρδισε τον Eli Drake
- O Matt Hardy κέρδισε τον EC3 (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 23/2/2016: Προδοσία από το πουθενά Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top