ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Impact Wrestling 9/2/2016: Έκανε tap out ο Kurt Angle!

Ο Drew Galloway σόκαρε τον κόσμο αφού κατάφερε να κάνει τον Kurt Angle να παραιτηθεί μετά από έναν τρομερό αγώνα. Επέστρεψε με νεύρα ο EC3. Υπερασπίστηκε για πρώτη φορά το X-Division Championship ο Trevor Lee, Wolves vs Decay την επόμενη εβδομάδα.


Ο Matt Hardy άνοιξε για άλλη μια εβδομάδα το επεισόδιο με τη συνοδεία του Tyrus, της Reby και του μικρού τους γιου. Ο Matt επιτέθηκε για άλλη μια φορά στο κοινό και κάλεσε την Dixie Carter να εμφανιστεί στο τέλος του επεισοδίου και να απολύσει τον EC3.

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Bram δεν τα κατάφερε κόντρα στον Lashley, ο οποίος δεν πτοήθηκε από την παρουσία του Eric Young δίπλα στο ρινγκ.

Ο Kurt Angle βρέθηκε στο ρινγκ για να προμοτάρει τους επερχόμενους αγώνες του όταν διακόπηκε από την Maria Kanellis και τον Mike Bennett. O Bennett είπε ότι πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι και ότι θα πάρει τη νίκη. Ο Angle, εκνευρισμένος από την ασέβεια του Bennett, του επιτέθηκε και είπε πως δεν αντιμετωπίζει ανθρώπους που δεν σέβεται.

Η πρώτη υπεράσπιση του τίτλου X-Division του Trevor Lee ήταν επιτυχημένη. Ο μαθητευόμενος του Shane Helms κέρδισε με Small Package Driver τον Tigre Uno.

Οι Beer Money ζήτησαν αγώνα τίτλου από τους Wolves αλλά εμφανίστηκε η Decay αντ' αυτών. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε αγώνα με τους Beer Money να κερδίζουν με DQ. Οι Wolves ήρθαν για να τους βοηθήσουν και κανόνισαν Monsters Ball Tag Team Match για τους τίτλους με την Decay.

O Grado δήλωσε ότι του την έφεραν σχετικά με το Feast Or Fired αλλά διακόπηκε από τον Eli Drake, ο οποίος τον κυνήγησε μαζί με security μέχρι τα αποδυτήρια.

Η Jade κέρδισε την Madison Rayne. Στη συνέχεια επιτέθηκε μαζί με το υπόλοιπο Dollhouse στην ηττημένη μέχρι να έρθει η Gail Kim και να καθαρίσει το ρινγκ.

Στον τελευταίο αγώνα γράφτηκε ιστορία καθώς ο Kurt Angle έκανε tap out για να κερδίσει ο Drew Galloway. Οι δύο παλαιστές έδωσαν τρομερή μονομαχία με πολλά finishers και near falls. Μετά τον αγώνα υπήρχε η αίσθηση ότι ο παλιός παρέδωσε τη σκυτάλη στο νέο.

Ο Matt Hardy ήρθε ξανά στο ρινγκ και κάλεσε την Dixie Carter να απολύσει τον EC3. Αυτή δεν πρόλαβε να πει τίποτα, αφού ο Matt της φώναζε συνεχώς. O Rockstar Spud τον διέκοψε για να υπερασπιστεί την πρόεδρο του TNA, αλλά κατέληξε να δεχτεί επίθεση από τον Tyrus. Στη συνέχεια επέστρεψε ο EC3 ο οποίος παρέκαμψε τους security και ξεπέρασε το εμπόδιο του Tyrus, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον Matt Hardy που τράπηκε σε φυγή.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 9/2/2016:

- Ο Lashley κέρδισε τον Bram
- O Trevor Lee κέρδισε τον Tigre Uno (παρέμεινε X-Division Champion)
- Οι Beer Money κέρδισαν την Decay με DQ
- H Jade κέρδισε τον Madison Rayne
- O Drew Galloway κέρδισε τον Kurt Angle


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 9/2/2016: Έκανε tap out ο Kurt Angle! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top