ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Iron Challenge - Trials: Παράταση της υποβολής των αιτήσεων

Λόγω του του αυξημένου αριθμού συμμετοχών για τα Trials του Iron Challenge, η υποβολή των αιτήσεων πήρε παράταση και οι αθλητές και οι αθλητικοί σύλλογοι που θέλουν να πάρουν μέρος στα Trials της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης kick boxing  στην Ελλάδα, πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 21.00.


Τα Trials του Iron Challenge θα διεξαχθούν στις 21 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» και έχουν ως στόχο να προσφέρουν μια απόλυτη μαχητική εμπειρία με την υπογραφή του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη για όλους!
Τα Trials θα είναι ανοικτά για το κοινό που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την διαδικασία επιλογής των αθλητών για το Iron Challenge και να υποστηρίξει όλους τους αθλητές, με κόστος εισιτηρίου στα 5€.
Οι αθλητές kick boxing  (K-1, LOW KICKKICK LIGHT) & boxing  που θέλουν να λάβουν μέρος στα Trials του Iron Challenge πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την στείλουν με e-mail στο zambidisclub@sofine.gr και να καλέσουν στο  210 9211011 (Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 18.00), ώστε να ενημερωθούν για περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Iron Challenge - Trials: Παράταση της υποβολής των αιτήσεων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top