ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ISKA και Κ-1 WGP το Μάϊο στη Στουτγάρδη με συμμετοχή Έλληνα αθλητή


Από 17 – 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη της Γερμανίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ISKA με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας ISKA Hellas , που αναμένεται πολυπληθής. 

Η είδηση όμως που πρόκειται να κάνει θόρυβο στα ελληνικά μαχητικά δρώμενα , είναι η συμμετοχή Έλληνα αθλητή στο Κ-1 WGP που θα πραγματοποιηθεί 21 Μαΐου επίσης στη Στουτγάρδη.

Πρόκειται για δυο διαφορετικά γεγονότα που συνδέονται με τη συνεργασία που έχει το επίσημο promotion του Κ-1 με την ISKA.

Να θυμίσουμε πως ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που έχει αγωνιστεί στο Κ-1 μέχρι τώρα είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Συνεπώς ο αθλητής που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα είναι ο επόμενος εκλεκτός του Ελληνικού kick boxing και του Στέλιου Πολίτη που υπογράφει συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα promotion Παγκοσμίως . Με αυτή τη συμφωνία επιβραβεύεται η προσπάθεια και ο κόπος μας μέσω των συνεργασιών και των αγώνων υψηλού επιπέδου , που στόχο έχουν να ανεβάσουν το ελληνικό kick boxing ψηλά.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι αθλητές και οι προπονητές που θα συμμετέχουν στην εθνική ομάδα της ISKA Hellas στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ISKA θα έχουν διαπιστεύσεις να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο promotion του Κ-1 WGP.

Περισσότερες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Παγκόσμιο πρωτάθλημα ISKA και Κ-1 WGP το Μάϊο στη Στουτγάρδη με συμμετοχή Έλληνα αθλητή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top