ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Jim Ross: «Ο κόσμος δεν πρέπει να φανατίζεται με το pro wrestling»


Στην ιστοσελίδα του έγραψε ο Jim Ross και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα όπως το segment των Edge και Christian στο Fastlane, το main event του τελευταίου PPV και τον Brock Lesnar.


Για το segment των Edge και Christian με τους New Day:

"Ενώ αγαπώ τους Edge και Christian και ευχαριστήθηκα συνολικά το show στο WWE Network, ένιωσα ότι αυτό το segment κράτησε πάρα πολύ. Είναι το διασκεδαστικό γκρουπ των New Day πράγματι heels; Τι είναι αυτό που τους κάνει heels;"

Για το main event του Fastlane:

"Το main event ήταν πολύ καλό, είτε άρεσε σε κάποιους το αποτέλεσμα, είτε όχι. Η νίκη του Reigns εκνεύρισε πολλούς hardcore fans επειδή ήταν ένα προβλέψιμο αποτέλεσμα, εμένα πάντως δεν με ενόχλησε. Ήξερα ότι ο Reigns θα ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν διαλέξει για εκείνον στο WWE και αυτός οδηγεί στην Wrestlemania. Ο κόσμος γενικά δεν χρειάζεται να φανατίζεται, γιατί πρόκειται για pro wrestling, όχι για ζήτημα ζωής ή θανάτου".

Για τον Brock Lesnar:

"Ο Brock Lesnar είναι ένας μοναδικός αθλητής και παρακολουθώ επαγγελματική πάλη για πάνω από πενήντα χρόνια. Ο Lesnar είναι ο πιο χαρισματικός αστέρας του WWE και ο μόνος που μπορεί να τον κοντράρει στο κομμάτι του χαρίσματος είναι ο Shinsuke Nakamura".

Item Reviewed: Jim Ross: «Ο κόσμος δεν πρέπει να φανατίζεται με το pro wrestling» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top