ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

John Morrison: '' Ένιωσα ο μεγαλύτερος μ... όταν έμαθα τι συνέβη με τον Chris Benoit ''


Προσκεκλημένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Sam Roberts, βρέθηκε πρόσφατα ο παλαιστής του Lucha Underground, Johnny Mundo, όπου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. 


Ο Αμερικανός παλαιστής ανέσυρε από τη μνήμη του όλα όσα διαδραματίστηκαν λίγο πριν την έναρξη του Vengeance 2007, όταν ο Chris Benoit δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς είχε βάλει τέλος στη ζωή του, αφού πρώτα όμως είχε δολοφονήσει τη σύζυγο του και τον 7χρονο γιο του, Daniel.

Ο Mundo αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι αισθάνθηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που του δόθηκε η ευκαιρία να αντικαταστήσει τον Benoit και να κατακτήσει στη συνέχεια το ECW championship, επικρατώντας του CM Punk. Ωστόσο, μόλις πληροφορήθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί, ένιωσε ότι είναι ο μεγαλύτερος μ... στον κόσμο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του Mundo:

'' Κανονικά, όπως γνωρίζετε, ο αγώνας θα ήταν Chris Benoit εναντίον CM Punk. Αυτό είχε προγραμματιστεί. Ο Benoit όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ και οι άνθρωποι της εταιρίας είχαν πανικοβληθεί, διότι δεν ήξεραν τι να κάνουν. Αμέσως σκέφτηκαν να αντικαταστήσουν τον Benoit με κάποιον άλλο από το ECW. Οι επιλογές ήταν δύο. Ή εγώ ή ο Kevin Thorn. Επί δύο ολόκληρες ώρες ευχόμουν να μην εμφανιστεί ο Benoit, ώστε να παίξω εγώ. Τελικά, τον αντικατέστησα εγώ, νίκησα, κατέκτησα τον τίτλο και ήμουν πανευτυχής. Όταν όμως μάθαμε τι είχε συμβεί, ένιωσα ότι είμαι ο μεγαλύτερος μ... στον κόσμο. Ήταν πραγματικά απαίσιο. Μια απαίσια κατάσταση. ''

Item Reviewed: John Morrison: '' Ένιωσα ο μεγαλύτερος μ... όταν έμαθα τι συνέβη με τον Chris Benoit '' Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top