ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Λεκτική διαμάχη Jon Jones με Chuck Liddell

Πρόκειται για δύο από τους κορυφαίους Light Heavyweights που έχουν περάσει από τις μεικτές πολεμικές τέχνες. Ο Chuck Liddell άνοιξε ένα μέτωπο με τον Jon Jones δηλώνοντας ότι μπορεί ακόμη να του προκαλέσει προβλήματα και ο Jones απάντησε μέσω Twitter.

O 46χρονος UFC Hall Of Famer δήλωσε πως αν ο Jones τον είχε αντιμετωπίσει στο ζενίθ της καριέρας του θα είχε πρόβλημα. Δε δίστασε να πει ότι ακόμα και τώρα θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στον πρώην UFC Light Heavyweight Champion. Παρ' όλα αυτά αναγνώρισε πως ο Jones θα είναι ο κορυφαίος αν συνεχίσει να κερδίζει τους αγώνες του όπως έκανε πριν την τιμωρία του.

Ο 28χρονος, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Απρίλιο μετά από απραξία σχεδόν 1,5 χρόνου, χρησιμοποίησε το Twitter για να απαντήσει στον Liddell. Αναφέρθηκε στους τελευταίους αγώνες της καριέρας του Liddell, λέγοντας πως θα έπρεπε να παλέψει εξυπνότερα και να προστατέψει το σαγόνι του, ενώ τον κατηγόρησε πως εκτοξεύει το μίσος του επάνω του.

Ο Jon Jones θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στις 23 Απριλίου στο UFC 197 για να αντιμετωπίσει τον Daniel Cormier για το Light Heavyweight Championship, τον τίτλο που δεν έχασε ποτέ μέσα στο κλουβί, αφού του τον αφαίρεσε το UFC μετά από μια σειρά παραπτωμάτων όπως χρήση κοκαΐνης και ατύχημα με το αμάξι.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Λεκτική διαμάχη Jon Jones με Chuck Liddell Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top