ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Τράκαρε ο Keith Thruman!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του ατυχήματος που είχε ο πασίγνωστος πυγμάχος, Keith Thruman. Συγκεκριμένα τράκαρε με το αυτοκίνητό του.

Μια είδηση που σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστη έλαβε χώρα χθες (23/2), καθώς ο πυγμάχος Keith Thruman τράκαρε με το αυτοκίνητό του.


Μάλιστα να αναφέρουμε ότι του προκλήθηκαν τραύματα από το σάκο ασφαλείας στον αυχένα. Επίσης ο Thruman διαθέτει και κάποια αιματώματα σύμφωνα με τους γιατρούς, ωστόσο η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ο Αμερικανός boxer γλύτωσε τα χειρότερα.

Να αναφέρουμε ότι ο Keith Thruman θα αγωνιζόταν υπό κανονικές συνθήκες στις 12 Μαρτίου με τον Shawn Porter. Ωστόσο ο συγκεκριμένος αγώνας όπως μπορείτε να καταλάβετε πήρε επ' αόριστον αναβολή, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι ο Thruman δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πάντως το θετικό είναι ότι ο συγκεκριμένος boxer θα μπορέσει σε 2-3 εβδομάδες να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τράκαρε ο Keith Thruman! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top