ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Kofi Kingston: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα πετυχαίναμε σαν New Day»


Συνέντευξη παραχώρησε ο Kofi Kingston στο Youngstown Vindicator για να προμοτάρει το σημερινό (20/2) live event του WWE στο Youngstown του Ohio. 


Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης:

Με ποιον τρόπο θα περιέγραφε τους New Day:

"Είναι πραγματικά μία καινούρια μέρα από τότε που κάναμε την εμφάνιση μας στο WWE Universe. Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω, μας βλέπεις να είμαστε αστείοι, να διασκεδάζουμε τον κόσμο και να προωθούμε το μήνυμα της θετικής σκέψης. Αυτοί είμαστε με λίγα λόγια".

Για την χημεία και την ικανότητα για κωμωδία που έχει το group:

"Η χημεία που έχουμε είναι απερίγραπτη. Και προσαρμοστήκαμε πολύ εύκολα γιατί στην αρχή υποτίθεται πως θα ήμασταν τρεις τύποι που βγαίνουν έξω και περνούν ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο. Στον κόσμο όμως αυτό δεν άρεσε, μας αποδοκίμασαν και έτσι γίναμε εύκολα οι "κακοί". Εμείς ξέραμε ότι από τη στιγμή που θα εμφανιζόμασταν μαζί θα τα καταφέρναμε. Για μας το να είμαστε αστείοι, είναι απλά να είμαστε οι εαυτοί μας".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kofi Kingston: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα πετυχαίναμε σαν New Day» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top