ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Σχέδια για κόντρα ανάμεσα σε Lesnar και Ambrose;

Στο τελευταίο Monday Night RAW είδαμε κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Κάποιος στάθηκε απέναντι στον Brock Lesnar και του είπε ότι ενώ τον σέβεται, δεν τον φοβάται. Αυτός ο κάποιος βέβαια ήταν ο Dean Ambrose.


Ελάχιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν δοκιμάσει κάτι παρόμοιο τα τελευταία χρόνια και όλοι τους ήταν ήδη τεράστια ονόματα, όπως οι Undertaker, Triple H και John Cena. 

Πρώτη φορά όμως ένας ανερχόμενος main eventer τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο με το WWE να δίνει στον Ambrose την ευκαιρία να βρεθεί επιτέλους στο spotlight ενός main event αντί του Roman Reigns. 

Ο χαρακτήρας του Ambrose έχει βρει απήχηση στο WWE Universe, καθώς εκείνος παρουσιάζεται όχι τόσο έξυπνος, ούτε βέβαια ανόητος, αλλά κυρίως γενναίος και θυμίζει τον «ήρωα της διπλανής πόρτας» που το WWE θα ήθελε να είναι ο Roman Reigns.

Η εξέλιξη αυτή στο τελευταίο επεισόδιο του RAW ίσως αλλάζει ξανά τα δεδομένα για την Wrestlemania. Ενώ πολλοί θεωρούν σίγουρη την αναμέτρηση Lesnar-Bray Wyatt στις 3 Απριλίου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν μία κόντρα ανάμεσα σε Lesnar και Dean Ambrose η οποία ίσως οδηγήσει σε κάποιο ματς στην Wrestlemania. Αν επιτευχθεί αυτό, ο Ambrose θα μπορέσει να καθιερωθεί σαν top guy στο WWE και δεν θα στέκεται πια στη «σκιά» του Reigns.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Σχέδια για κόντρα ανάμεσα σε Lesnar και Ambrose; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top