ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Lucha Underground 10/2/2016: Last Luchador Standing ο Fenix

Στο χθεσινό (10/2) επεισόδιο του Lucha Underground ξεχώρισε το ντεμπούτο της Kobra Moon, ενώ συνεχίστηκε η κόντρα ανάμεσα σε Fenix και King Cuerno.


Στον πρώτο αγώνα του προγράμματος ο Bengala θα τεθεί αντιμέτωπος με την αινιγματική Kobra Moon στο ντεμπούτο της στο show του Lucha Underground. Εκείνη θα καταφέρει να πάρει τη νίκη με ένα rear naked choke ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα της στο Lucha Underground.

Στη συνέχεια, είδαμε στα backstage την Katrina να συνομιλεί με τον Fenix, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να "καταστρέψει" τον King Cuerno και έπειτα θα ασχοληθεί με τον Mil Muertes. 

Ακολούθησε η αναμέτρηση των Drago και Jack Evans. Εντυπωσιακά spots και ακροβατικές κινήσεις από τους δύο παλαιστές, όμως στο φινάλε ο Evans μπόρεσε να "κλέψει" τη νίκη με ένα παράνομο pinfall.

Στα backstage η Katrina πλησιάζει τον Prince Puma, του μιλά για τον Konnan και στο τέλος τον ενημερώνει ότι την επόμενη βδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Pentagon Jr.

Τρίτος και τελευταίος αγώνας του show αυτός ανάμεσα σε Fenix και King Cuerno με Last Luchador Standing κανόνες. Άλλη μία χαοτική αναμέτρηση, με τον Fenix τελικά να νικά, αφού πρώτα ο King Cuerno προσγειώθηκε από τη σκάλα σε τραπέζι.


Τα αποτελέσματα του Lucha Underground:
  • Η Kobra Moon επικράτησε του Bengala
  • Ο Jack Evans νίκησε τον Drago
  • Ο Fenix επιβλήθηκε του King Cuerno σε Last Luchador Standing ματς

Item Reviewed: Lucha Underground 10/2/2016: Last Luchador Standing ο Fenix Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top