ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Lucha Underground 17/2/2016: Νικητής και πάλι ο Prince Puma

Στο χθεσινό (17/2) επεισόδιο του Lucha Underground είδαμε για πρώτη φορά να συγκρούονται οι Prince Puma και Pentagon Jr. στο main event του προγράμματος, ενώ το ντεμπούτο του στο promotion πραγματοποίησε ο Joey Ryan.

Το show ξεκίνησε με τον αγώνα των Chavo Guerrero και The Crew εναντίον των Ivelisse, Angelico και Son of Havoc. Οι τελευταίοι θα πάρουν τη νίκη μετά από diving foot stomp του Angelico στον Castro. Ο Chavo μετά την αναμέτρηση δείχνει εκνευρισμένος με τους συμπάικτες του, όμως πριν έρθουν στα χέρια, θα εμφανιστεί ο Texano, με τον Chavo να τρέχει για να του ξεφύγει.

Στη συνέχεια θα δούμε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Johnny Mundo να υπογραμμίζει ότι είναι με διαφορά το μεγαλύτερο αστέρι του promotion και ότι αξίζει να έχει στα χέρια του το Lucha Underground Championship, όμως στέκεται εμπόδιο μπροστά του ο Cage.

Ακολούθησε η δεύτερη αναμέτρηση του show με τον Joey Ryan στο ντεμπούτο του απέναντι στον Cage. Ο Cage θα επικρατήσει του Ryan με ένα vertical suplex piledriver για να δεχτεί αμέσως μετά επίθεση από τον Johnny Mundo. Την τελευταία λέξη όμως είπε ο Cage εκτελώντας το Weapon X στον Mundo.

Έπειτα, θα δούμε ένα ακόμη βίντεο αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Rey Mysterio να εξηγεί τα πάντα για το background του Dario Cueto, ενώ παράλληλα εκπαιδεύει τον Dragon Azteca και στη συνέχεια μαθαίνουμε ότι το main event της επόμενης βδομάδας θα είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Cage και Johnny Mundo.

Στο main event θα έχουμε την μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Prince Puma και Pentagon Jr. Ο Pentagon έφτασε πολύ κοντά στη νίκη μετά από ένα package piledriver, όμως τελικά ηττήθηκε από τον Puma με ένα αρκετά αμφιλεγόμενο pinfall. Οι δυο τους συνέχισαν να μάχονται και μετά τον αγώνα με τον Puma να έχει την ευκαιρία του να "σπάσει" τον ώμο του Pentagon, όμως τελικά να τον αφήνει.


Τα αποτελέσματα του Lucha Underground:
  • Οι Ivelisse, Angelico και Son of Havoc επικράτησαν των Chavo Guerrero και των The Crew
  • Ο Cage επιβλήθηκε του Joey Ryan
  • Ο Prince Puma νίκησε τον Pentagon Jr.

Δείτε εδώ το χθεσινό επεισόδιο του Lucha Underground:

Item Reviewed: Lucha Underground 17/2/2016: Νικητής και πάλι ο Prince Puma Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top